Seriehelg

I helgen spelades flera omgångar i våra olika lags divisioner. Division 3 laget åkte till Laholm, tjejerna i division 2 till kågeröd och division 1 laget spelade sin match hemma på IH!

Herrarna/Grabbarna i division 3 åkte som sagt till Laholm med förhoppningar om 2 poäng då man mötte ett av de bättre lagen och ett av de sämre under dagen.

Bra då att man lyckades vinna den första matchen med 8-5 där Thomas Bengtsson agerade ankare med sina 3 singelvinster! I den andra matchen föll man sedan hårt mot ett alldeles för bra Kågeröd som vann med 8-0.

Samma dag spelade division 1 laget hemma mot Kvarnby från Malmö. En på förhand jämn match precis som de flesta andra. Vid ställning 2-2 då Arvid och Pontus vunnit varsin samtidigt som Timmie och Filip förlorat varsin var det två viktiga matcher som spelades då Pontus och Arvid ställdes mot det andra lagets två bästa spelare. Tyvärr blev det 2 förluster där och trots hårt kämpande lyckades man aldrig ta ikapp underläget där både Filip och Timmie förlorade ett par jämna matcher i slutet. Slutresultatet blev 5-8 och efter en WO match på eftermiddagen ligger laget ganska rättvist mitt i tabellen.

Sist ut under helgen var damerna i division 2. Laget hade på de 3 tidigare matcherna bara lyckats skrapa ihop 1 poäng och låg i och med det sist i tabellen. Men dagen blev bra och efter en strålande laginsats slutade den med två vinster, 6-2 mot Kågeröd och 6-3 mot Tomelilla. Dorentina var stabil trots en tung förkylning och Cecilia visade återigen goda nerver i avgörande femsetare. För Amanda lossnade det äntligen och hon fick avgöra mot Kågeröd. Båda dubblarna i denna omgång avgjordes i femsetare där tjejerna återigen visade kyla och styrka i avgörande läge. På fem dubbelmatcher har de nu fyra vinster. Kvot i dag; Dorentina 4-1, Amanda 4-2, Cecilia 2-2.