HJÄLP till SM!

Under fredagen behöver vi mer hjälp på SM, det saknas fortfarande en hel del funktionärer från tidig morgon och på eftermiddagen, vi vädjar till er alla att försöka komma loss och göra en insats så att även detta arrangemang skall bli lyckat. Kontakta Bengt via mail: btk.rekord@telia.com eller på telefon 0704-82 41 45 vad du/Ni kan hjälpa till med.

/BTK Rekord

Tävlingshelgen

Under helgen spelades den stora tävlingen Safirs Internationella!

En väldigt tuff tävling med många internationella gäster som kommer till Örebro för att spela. För vår del var Malte och Jimmy med i fredagens elitklass där Malte var ensam vidare ur gruppen. Därefter slog han en belgare innan en Japan blev för svår efter 1-3 i set.

På lördagen började Jimmy att besegra en duktig tysk med 11-9 i femte innan en seedad amerikan blev för svår. Malte föll tyvärr i sin första match med 1-3 och därmed var våra äldre spelare klara för helgen.

Då var det dags för Matthias att föra Safirdebut och det mot en tysk som var huvudet högre än honom i klassen minikadetter. Efter ett passivt första set kom Matthias bättre in i matchen men föll med 1-3. I nästa match blev en duktig belgare för tuff och Matthias fick ladda om för B-slutspel på söndagen. Här började det bättre och en vitryss besegrades med 3-2. I nästa omgång var det en ryss som stod på andra sidan och efter fyra set stod det 2-2. Då blev ryssen som en vägg och Matthias fick se sig besegrad.

Om det blev tuffa matcher, tunga förluster och förhoppningsvis gott om information att ta med sig till träningen i Örebro så gick det desto bättre i Kungsbacka !

Där var Sofia och spelade F13 och F14 och gjorde rent hus i båda klasserna och fick ställa sig högst upp på pallen två gånger om. 8 segrar och 0 förluster är en bra dag i pingishallen!

En som inte ville vara sämre var Oliver Guldstrand som åkte till Kågeröd och deltog i P11. Efter ett lyckat poolspel var det ingen pardon i slutspelet av Oliver som vann både kvart, semi och final med 3-0 i set!

Ett jättegrattis säger vi till både Oliver och Sofia!

 

 

Fri entré på SM!

Med hjälp av vår härliga sponsor på Circle K Bergarondellen så kan vi nu meddela att vi kommer ha fri entré under hela mästerskapet! Dessutom kommer Andreas och Jocke på macken erbjuda extra bra erbjudanden på hyrbil och som grädde på moset så delar de ut ett antal fikabiljetter till klubbarna!

Ordinarie träning torsdag

På torsdag var det tänkt att vi skulle flytta över träningen till Olympiahallen.

Efter återbud från de som bokat B-hallen blir det nu träning på IH som vanligt.

Alltså: Elit A+B 16-18

Ungdom 3: 18-19

Ungdom 1: 19-20

All träning i vanliga hallen, B-hallen på IH.

Reservlista SM 2018

Då är anmälningsläget uppdaterat samt en lista på alla reserver klar och utlagd på hemsidan.

Trollungen 2018

Årets härligaste klubbresa är genomförd och denna gången var det 3 minibussar som tog sig till Trollungen för att spela pingis, bada tunna och bara umgås!

På fredagen åkte vi hela vägen till Filips föräldrar som bor norr om Trollhättan där det bjöds på tacos (med banan) när vi kom fram! Dessutom blev det badtunna, pingisspelande och filmmys under kvällen.

På lördagen var det dags för tävlande och gammal visade sig vara äldst då Arvid lyckades vinna en klass, Herrar Öppen, där han besegrade klubbkompis Jimmy Jansson i finalen. Sofia ville inte vara sämre utan vann F 15 också mot en klubbkompis, Amanda. Matthias var inte mycket sämre utan gick till final i två klasser men tyvärr utan vinst. Isak var också i final men där en nabbspelare förstörde segerfesten. Allvar Hultkrantz hade en tuff start på tävlandet men när han väl kom igång i B-slutspelet i P11 gick det inte att stoppa honom och han fick ställa sig högst upp på pallen med Noah bredvid sig som 3a. Oliver blev delad 5a i samma klass A-slutspel, något han också gjorde i P12!

Dessutom fick Amanda ställa sig högst upp på pallen då hon fick ta emot Jan & Bror Gustafssons stipendium som delas ut varje år till en pojke och en flicka för fina prestationer samt bra uppförande vid bordet!

På hemvägen under söndagen pausade gänget i Trollhättan för en timmes hoppande i trampoliner och annat skoj innan bussarna for tillbaka till Helsingborg. Här nedan lägger vi upp ett gäng bilder tagna under helgen av Filips mamma Anna! Tack så mycket för alla som var med men ett extra stort tack till Filips föräldrar Anna och Örjan som tar hand om oss utomordentligt varje år!