Tävlings och kvalhelg

Under helgen har det spelats massor av pingis av rekordare!

Först så var det B-laget som skulle kvala för att hålla sig kvar i division 1 nästa säsong. Detta lyckades man med då Huskvarna besegrades med hela 8-0 i första omgången innan Kvarnby fick ge sig med 8-4. I och med de två segrarna så får grabbarna spela division 1 även nästa säsong.

I Åstorp hade vi många spelare med och under lördagen så var det Emilio som gick hela vägen och vann P 10, dessutom gick han till semifinal i P 11. Det gjorde även Oliver som fick dela bronset med just Emilio.I P 14 gick Isak till semifinal där Martin hade förlorat i kvartsfinal precis innan. Samma öde drabbade Martin även i P 13 på söndagen.

Då var det Isaks tur att bli etta! I HS Efter att i kvart, semi och final ha behövt använda alla 5 seten så visade Isak att han inte missat många av Arvids fyspass på tisdagarna!

Till sist så hade vi även deltagare uppe i Åsa för att deltaga i Candelux Open. Här segrade Matthias i P13 efter att bara i semifinalen varit pressad till 5 set.

Även Sofia fick ställa sig högst upp på pallen i F 13 efter att fått revansch från finalförlusten i F 15 mot Emilia Johansson från Sjömarken.

Sofia 1a i F 13

Isak vann HS 5 i Åstorp men vann även i Landskrona under Påskaspelen där bilden kommer från!

Emilio fick två priser med sig då han vann P10 och blev 3a i P 11!