Semifinal mot Halmstad

Efter sista omgången i Pingisligan så bestämdes motståndare och spelordning för slutspelet.

Btk Rekord ställs mot Halmstad och startar borta tisdagen den 5/3. Nästa match spelas hemma torsdagen 7/3 och innebär att samtliga träningar den dagen blir inställda men vi uppmanar alla våra medlemmar att komma till IH för att stötta laget i årets viktigaste match!

18:30 i B-hallen torsdagen 7/3 smäller det alltså, vi hoppas ni är redo!

Storförlust mot Eslöv

På tisdagskvällen kom Eslövs AI på besök på IH och var revanschsugna efter att vi besegrat dem på bortaplan.

Vi mönstrade samma lag, Simon, Liang och Michal medan Eslöv gjorde två byten och fick in Xu Hui och Ioannis Sgouropoulos i uppställningen tillsammans med Truls Möregårdh.

Eslöv var under kvällen hela tiden numret för stort och det var aldrig riktigt nära i matchen. Simon hade 1-1 i set och 10-10 mot Xu i den första matchen och Michal tog ledningen med 1-0 set och hade sen ledningen i det andra mot Ioannis innan det vände. 0-4 i lagmatchen och nu väntar det slutspel för laget. Ett slutspel som i år startar med semifinal och det redan i nästa vecka!

Rekord – Eslöv

På tisdag 26/2 (18.30) så tar A-laget emot Eslöv hemma i B-hallen på IH!

Rekord kommer från en förlust borta mot Ängby som inte påverkade tabelläget. Inför sista matchen så är det Eslöv som har mest att spela om då de vid vinst behåller serieledningen från Halmstad som jagar dem.

I bortalaget så ingår gamla landslagsstjärnan Robert Svensson, nya stjärnskottet Truls Möregårdh, före detta rekordaren Ioannis Sgouropoulos samt ungraren Daniel Kosiba.

Våra grabbar är samtliga hela och redo för en riktigt härlig match mot seriens kanske bästa lag. Det väntas helt klart stor underhållning och spänning på IH så kom och stötta laget så mycket du bara kan!

Rekord näst bäst i Skåne

När Folkspel som är ansvarig för Bingo Lotto och Sverigelotten sammanfattar 2018 så kunde man konstatera att Btk Rekord är näst bäst i Skåne!

Efter en överlägsen cykelförening så är det alltså vi som säljer bäst i övriga skåne, på platsen för Rögle! Det är mycket tack vare våra eldsjälar som vecka ut och vecka in sitter på Maxi och säljer lotter tillsammans med vår extra satstning under julhelgen! Tack så mycket alla som handlar sin lott av just oss!

Trollungen 2019

Den årliga resan för ungdomarna upp till Mellerud och Trollhättan är nu genomförd och vi tackar alla deltagare för en trevlig helg! Och ett extra tack ännu en gång till familjen Karlsson (Anna, Örjan och Alexander) som öppnar hemmet åt oss varje gång! Utan er hade det absolut inte varit möjligt.

Helgen började med en minibussresa ut på landet och väl framme på hästgården utanför Mellerud så blev det tacomiddag följt av luftmadrassuppblåsning!

Efter en natt med blandad sömn och snack så åkte vi tidigt på lördagen till Trollhättan för att spela och leka pingis hela dagen! Sent på kvällen åkte vi tillbaka men inte utan att svänga inom Brålanda för att fylla på godisförrådet och pizzorna till middagen!

På söndagen var det hemfärd och detta året så blev det ett besök på Innovatum i Trollhättan som blev aktiviteten. Efter att provat reaktionsförmåga, byggt jättelego och kojor samt ett gigantiskt domino så blev de McDonalds innan vi for mot Helsingborg igen!

Rekord – Halmstad

På torsdag (7/2) tar vi emot Halmstad BTK på IH!

A-laget är seriens hetaste lag men ställs nu mot serietvåan Halmstad som i förra mötet vann med hela 4-0!

Med en kines, Elias Ranfur, Tom Jarvis och fd. rekordaren Fabian Åkerström så mönstrar Halmstad ett av seriens bästa och bredaste lag så det gäller att grabbarna är på tårna från början och fortsätter gasa! Alla på plats på läktaren hjälper givetvis till så ta med en extra vän och stötta så mycket det bara går!

Seriehelg

Under helgen så var det återigen en nationell seriehelg. Damerna har spelat dubbla sammandrag tidigare så de var lediga under helgen. Däremot så var både division 1 och division 3 gängen igång!

Division 1 laget mönstrade Malte, Jakob, Thor och Pontus uppe i Horred och tog där 2 stabila segrar med 8-2 mot både Horred och Halmstad. Malte fortsätter dominera i serien och fick nu revansch mot gamle rutinerade Peter Nilsson!

I division 3 så var Matthias upptagen och som ersättare hoppade Filip in. Tillsammans med Herman, Lars och Arvid åkte han till Strövelstorp för matcher mot Halmstad och Kågeröd. I den första matchen blev det en tuff 5-8 förlust Halmstad där 4 matcher förlorades i femte set. På eftermiddagen blev det enklare då Kågeröd besegrades med 8-2 och det var bara en skadeskjuten Lasse som hamnade i förlustkolumnen utan att spela på pga. en ömmande armbåge. Dock så fick han äran att hoppa in och dominera i dubbeln tillsammans med Arvid vilket avslutade lagmatchen!

Vårt division 5 lag som är en salig blandning med gammalt och ungt spelarmaterial fortsätter under veckorna och ligger just nu på en fjärdeplats efter 3 raka förluster. Nu är det 3 matcher kvar på säsongen och man hamnar troligtvis i mitten av tabellen detta året.