Rekord – Halmstad

På torsdag (7/2) tar vi emot Halmstad BTK på IH!

A-laget är seriens hetaste lag men ställs nu mot serietvåan Halmstad som i förra mötet vann med hela 4-0!

Med en kines, Elias Ranfur, Tom Jarvis och fd. rekordaren Fabian Åkerström så mönstrar Halmstad ett av seriens bästa och bredaste lag så det gäller att grabbarna är på tårna från början och fortsätter gasa! Alla på plats på läktaren hjälper givetvis till så ta med en extra vän och stötta så mycket det bara går!

Seriehelg

Under helgen så var det återigen en nationell seriehelg. Damerna har spelat dubbla sammandrag tidigare så de var lediga under helgen. Däremot så var både division 1 och division 3 gängen igång!

Division 1 laget mönstrade Malte, Jakob, Thor och Pontus uppe i Horred och tog där 2 stabila segrar med 8-2 mot både Horred och Halmstad. Malte fortsätter dominera i serien och fick nu revansch mot gamle rutinerade Peter Nilsson!

I division 3 så var Matthias upptagen och som ersättare hoppade Filip in. Tillsammans med Herman, Lars och Arvid åkte han till Strövelstorp för matcher mot Halmstad och Kågeröd. I den första matchen blev det en tuff 5-8 förlust Halmstad där 4 matcher förlorades i femte set. På eftermiddagen blev det enklare då Kågeröd besegrades med 8-2 och det var bara en skadeskjuten Lasse som hamnade i förlustkolumnen utan att spela på pga. en ömmande armbåge. Dock så fick han äran att hoppa in och dominera i dubbeln tillsammans med Arvid vilket avslutade lagmatchen!

Vårt division 5 lag som är en salig blandning med gammalt och ungt spelarmaterial fortsätter under veckorna och ligger just nu på en fjärdeplats efter 3 raka förluster. Nu är det 3 matcher kvar på säsongen och man hamnar troligtvis i mitten av tabellen detta året.