4-1 seger mot Halmstad!

Det blev en superspännande match när Halmstad kom på besök på tisdagskvällen.

Halmstad som precis förstärkt med en kinesisk spelare kom med 3 raka segrar och på väg uppför i tabellen. Vårat lag gör allt för att fortsätta hålla sig top 2 i ligan så man slipper kvartsfinalspelet.

När laguppställningarna kom så visade det sig att hemmalaget ställt upp Simon som etta Michal tvåa och Mehdi som trea. Halmstad gjorde en annorlunda rockad då kinesen var uppställd som trea och började mot Simon, Fabian Åkerström ställdes som etta mot Michal och Harald Andersson skulle möta Mehdi efter pausen.

Matchen började i ett högt tempo direkt och spänningen kunde man inte klaga på från första stund. De första två matcherna gick båda två till skilje trots att Simon hade matchbollar fram till 3-1. Han lyckades dock avgöra i skiljesetet samtidigt som Michal trots ledning 10-9 föll med 10-12 och det var 1-1 i lagmatchen.

Mehdi mot Harald och Simon mot Fabian var matcherna som följde och återigen blev det två skiljematcher. Denna gången lyckades hemmaspelarna vinna båda två efter att ha styrt hela vägen och gav laget ledning med 3-1!

Sista omgången var Michal mot Harald och Mehdi mot kinesen Chuan Xi Han. Mehdi hade tyvärr inte mycket att säga till om och det var efter 0-3 i den matchen upp till Michal om det skulle bli 1 eller 2 poäng.

Michal tog ledningen med 2-0 i set och allt kändes fint innan Harald fick grepp om matchen och efter att vänt 3-7 i fjärde set var det återigen dags för ett avgörande set. Här svängde det hela tiden fram och tillbaka och Harald hade ledningen vid 9-8 innan Michal tog tre raka poäng fram till matchvinst med 11-9!

En lång, spännande och många gånger välspelad match tog till slut efter över 3 timmar och hemmalaget kunde återigen få jubla efter att ha krigat på boll för boll både i hagen och utanför!

 

Nu laddar spelarna om för nationella mästerskap till helgen och nästa hemmamatch är den 20 mars vilket också är säsongsavslutning då slutplaceringarna i ligan ska avgöras!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.