Silver till Råås herrar

I lördags åkte Robin, Ulrik, Arvid och Timmie hela vägen till en åker på Österlen där Borrbys idrottshall var placerad. På schemat stod först en seriefinal och senare en förhoppningsvis enklare uppgift och en härlig hemfärd.

Efter en aningens sen ankomst pga. Arvids semleköp i Ystad såg vi att Ajax för dagen hade toppat laget och en tuff uppgift var att vänta. Robin började dock strålande och slog Roger Malmqvist med 3-0 men mycket mer än det var inte att hurra för. Visserligen vann Arvid en match men att han förlorade Niklas Almström var inte vad som behövdes. Timmie gjorde också en bra start mot Roger och ledde med 2-0 i set innan Roger kom tillbaka och gjorde ställning 6-2 innan dubblarna som snabbt förlorades och slutställningen blev 8-2.

Klara silvermedaljörer mötte vi Söderkulla på eftermiddagen med målet att vinna med 8-0 för att Arvid återigen skulle få sig en semla i Ystad. Ulrik ville dock spela en sista dubbel i årets serie och förlorade tyvärr en match över fem set. 8-1 och trots förmiddagens förlust var det ganska glada miner med en silvermedalj runt halsen.

Silvergänget

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.