Falkenberg i kvartsfinalen

Precis som vi förutspått blev det alltså Falkenberg som A-laget ställs mot i kvartsfinalen! Dessutom är det klart att Falkenberg valt att börja matchserien hemma den 6 maj. Det innebär att vår hemmamatch är planerat till 9 maj och sedan en eventuell bortamatch till den 12 om det står 1-1 i matcher!

Så skriv redan nu ner datumen i kalendern och så ni kan åka till Falkenberg och stötta oss lika bra som när ni kommer till IH!

Vinst mot Warta

Det blev seger mot Warta i tisdagens match! Segern skrevs till 4-2 där Simon trots att han inte levererade drömspel stod för 2 segrar. Kenta och Michal plockade en var men det var nära att Michal hade avslutat matchen till 4-0 när han hade en matchboll mot Hampus Söderlund utan att lyckas knipa den sista poängen.

De övriga resultaten för kvällen innebar att Rekord blev 5a i Pingisligan detta året och enligt ryktet kommer man då ställas mot Falkenberg i kvartsfinalen. Matcherna kommer spelas 6, 9 och ev. 12 maj där Falkenberg får spela 2 hemmamatcher och väljer också om de ska börja hemma eller avsluta.

Lagbild