Klubbresa till Trollungen!

På Filip Karlssons förslag efter diskussioner under en tränarutbildning så annornades det en resa upp till Trollhättan/Mellerud för att tävla i Trollungen.

Till slut blev det 3 bilar och 1 minibuss som for uppåt längs E6an med massa spelsugna ungdomar och umgängessugna vuxna!

Efter en timmes busstrul då batteriet lyckats sova lite efter hemresan från Stockholm för A-laget så kom vi iväg och till slut hem till familjen Karlsson där det vankades Tacos.

På plats var då Arvid, Dorentina, Filip, Sebastian, Linus, Matthias, Ted, Liam, Emma, Amanda, Patrik och Anton samt Örjan, Anna och Alexander som värdfamilj!

image

Glada efter att ha kommit fram och njutit av Taco!imageLugna  under bilresan? Inte riktigt!

På lördagen var det egentligen uppstigning 04.30 för mockning i stallet, tyvärr så strulade alarmen så vi kom in på frukost först vid 06.00. Tjejerna hade fått sova i ridhuset småpojkarna inne i huset och de lite större pojkarna i gäststugan ute på gården.

EFfter frukost och packning så åkte vi den knappa timmen till Trollhättan och gjorde oss klara för tävling!

imageSamlade i hallen
image

 

 

 

 

 

 

Sebbe är alltid redo!

 

Tävlingen gick väldigt bra där alla gjorde bra matcher och vi fick flera pallplatser! Bland annat segrare i både HJ20 och DJ20 genom Filip och Dorentina! Till smågrabbarnas stora besvikelse var det inget godis till segrarna i de klasserna och Matthias missade sin chans i finalen av P11!

image

Efter tävlingingsdagen var det hemresa och inhandling av pizza och godis inför mellomyset i Mellerud.

Dagen efter var det sovmorgon och packning innan vi åkte racerbussen tillbaka mot Helsingborg! Det hanns även med lite Fifa, godisätning och till sist åkte Arvid upp på en häst till de andras förtjusning! Givetvis fastnade det hela på film dessutom!

Arvid på häst

Kollar man in på vår Facebook-sida så kan man hitta fler bilder och videos från tävlingen och andra spännande saker som händer i klubben!