Vinst mot Söderhamn i semin.

Det blev 4-0 i kvällens match mot Söderhamn i semifinalen, därmed står det klart att man möter Eslöv i finalen som även de vann med 4-0 mot Halmstad. Vi ser nu fram emot finalen och återkommer med tider och dagar när det är spikat.
Nedan några bilder från kvällens match!

 

SM-silver för Matthias

I helgen avgjordes U-SM i Eslöv där Matthias Sandholt var vår enda deltagare.

Det hela inledde med poolspel i P-12 och det var inga problem utan han gjorde rent hus med 9-0 i set vilket inte blev sämre av att han tillsammans med Oliver Engström från Oskarshamn vann den första omfången med 3-0!

Dag två var också framgångsrik då han efter att ha vunnit den inledande matchen i slutspelet fick möta den seedade Carl Wallerstedt från Askim. Här skedde det en otrolig vändning som kanske Mehdi fick inspiration av. 1-2 i set och mängder med setbollar mot sig, då hittade Matthias nya krafter och idéer och vände och vann med 4-2 i set.

 

Av vara farten vann han sen nästa match också mot den seedade Melvin Andersson från Tyresö! I och med dessa segrar blev han klar för söndagens kvartsfinalspel.

Och inte ville han vara sämre i dubbel inte…

Efter en stabil 3-0 seger i den första lördagsmatchen ställdes man mot det toppseedade paret Björkryd/Larsson i kvartsfinal.  Men här visade grabbarna stor styrka när man via 3-1 där alla segerset var med 2-bollars marginal gick vidare till semifinal och en säkrad medalj. Men det var man inte nöjd med utan man fortsatte bara. Trots underläge 0-2 så vände de och vann med 3-2 och en finalplats var säkrad.

På söndagen när det skulle avgöras spelare Matthias fortfarande bra och pressade Sverigeettan och slutsegraren i P-12 Leonard Lindkvist till ett sjunde och avgörande set där det blev förlust med 7-11.

Samme Lindkvist satte även stopp för gulddrömmarna då han stod ivägen i dubbelfinalen där det blev en 1-3 förlust.

Men ett stort stort grattis till det fina spelet och SM-silvret till Matthias!