Rekord Open alla resultat

Nu finns alla matchresultat samt slutgiltig resultatlista från helgens tävling under fliken arrangemang och Rekord Open!

Råå dam Div 1 S 171028

Igår var det sammandrag för damerna på hemmaplan i B-hallen. Det blev en tuff dag på jobbet för tjejerna som i första matchen förlorade med klara 6-0 mot rutinerade Linné. Dagens andra match blev även den en för tuff uppgift för våra tjejer. Bergkvara B vann med 6-1 och för Råå var det Anita Andersson som vann en match. I laget spelade Anita Andersson, Dorentina Shabani och Cecilia Popescu. Råå ligger fortsatt på sista plats i tabellen och alla matcher samt tabell hittar ni här: Tabell och resultat Div 1 S

 

Resultat Rekord Open

På förmiddagen spelade vi 4 poolklasser där det var fullt ös från 9-12 med konstant spel. Vid lunch tog 3 nya pooler över med namnen 5-7.

Resultat med bild på prispallarna!

Pool 1

1: Alvar Hultkrantz Btk Rekord

2: Anton Seminger Btk Rekord

3: Panagiotis Månsson Btk Rekord

4: Casper Bäckström Sjöbo Btk

5: Filip Jönsson Sjöbo Btk

6: John Andersson Btk Rekord

Pool 2

1: Isabelle Persson Btk Scania

2: Isac Bengtsson Btk Rekord

3: Noah Lundgren Btk Rekord

4: Gustav Rundqvist Allerums GIF

5: Emelie Petersen Blomdahl Kågeröds Btk

6: Ella Hedlund Sjöbo Btk

Pool 3

1: Tristan Cronqvist Btk Rekord

2: Oliver Poulsen Höganäs Btk

3: Alva Andersson Kågeröds Btk

4: Johan Hedlund Btk Rekord

5: Elias Norrheden Staffanstorps Btk

6: Viktor Lundström Btk Rekord

Pool 4

1: Joel Emilsson Åstorps Btk

2: Kasper Schröder Allerums GIF

3: Tobias Gehrmann Bjärreds Btk

4: Hugo Pihl Allerums GIF

5: Oliver Guldstrand Btk Rekord

6: Milton Sjöbeck Btk Rekord

(tyvärr strular uppladdningen av bilden men kika på vår Facebook!)

Pool 5

1: Thomas Levin Btk Rekord

2: Rasmus Hjort Åstorps Btk

3: Noah Svensson Btk Scania

4: Ulf Ehriander Btk Rekord

5: Jonas Gehrmann IFK Lund

6: Ahmad Alhaj Btk Rekord

Pool 6

1: Björn Gehrmann Bjärreds Btk

2: Giuang Vu Btk Rekord

3: Martin Lundgren Btk Rekord

4: Thea Hedlund

5: Alexandar Kotromanac

Pool 7

1: Sebastian Nilsson Btk Scania

2: Emilio Bozanovic Btk Rekord

3: Mohammad Alhaj Btk Rekord

4: Elin Persson Halmstad Btk

5: Anton Sandholt Btk Rekors

6: Robin Anderberg Btk Scania

 

 

 

Tävlingsrapport: Mölndals hösttrofé

Förra lördagen den 14 oktober så spelade flera rekordare tävlingen uppe i Göteborg.

Bäst gick det direkt på morgonen då Sofia efter finfint spel vann hela F13 efter 3-0 i både semi och final! I P10 spelade Emilio och gick vidare som poolsegrare. Efter att ha stått över en omgång blev det sen förlust med 0-3 mot den slutgiltiga vinnaren efter 3 st jämna set.

Sofia spelade även i F14 och började bra med att vinna sin grupp och fick stå över kvartsfinalomgången och gick direkt till semifinal. Matchen var en repris från gruppspelsmatchen från i F13 då det blev seger för Sofia. Denna gången var ombytta roller och Sofia fick nöja sig med en tredjeplats.

I Herrar Öppen spelade 12-åriga Matthias Sandholt och hade det tufft mot sina mycket äldre motståndare. En seger blev det i gruppen och två förluster där den ena var med 8-11 i femte set och tyvärr inget avancemang.

Sist ut var pappaklassen där Alf segrade med 3 vinster av 3 möjliga och Anton slutade fyra efter 3 förluster av 3 möjliga.

Grattis till Alf och Sofia för pallplatserna och bra kämpat alla våra deltagare!

Första segern!

Hemma mot Falkenberg kom säsongens första seger på måndagskvällen!

Som vanligt hade vi alla spelarna på plats och denna gången valde Linus och Arvid att starta med Michal, Simon och debutanten Malte!

I bortalaget var det samma trio som tidigare matcher med Alexander Franzén, Padasak Taniviyavachekul och Guillermo Martinez.

I den första omgången gick lagens båda Simon och Padasak in och vann sin match mot Martinez och Malte. Simon började stabilt med svajade till och var lite ofokuserad i omgångar vilket gjorde segern onödigt spännande fram till 3-1! Padasak hölls i de två första seten av ständig press av Malte vilka de också delade på. Efter det sprang han iväg tidigare i seten och vann de två ganska komfortabelt fram till 3-1 och 1-1 i lagmatchen.

Michal var nästa på tur mot Franzén och kunde efter förslust i det inledande setet spela stabilt och säkert fram till matchvinst med 3-1 där både servar och returer gjorde att han fick lägen att attackera själv.

Till pausen valde tränarna att byta Malte mot Ioannis vilket i efterhand blev ett strålande drag då Ioannis gick in och körde över Franzén efter att första setet börjat jämnt och sen bjöd han på spänning i det sista setet då 10-3 och matchbollar tappades till 10-9 innan han stängde matchen.

På bordet bredvid spelade Simon mot Padasak, en match mellan två av seriens bättre spelare. Efter matchen kan man nog konstatera att den unge thailändaren fortfarande har en bit kvar till den absoluta toppen av pingisligan. Simon spelade imponerande på alla sätt och vis och hanterade alla förändringar Padasak försökte sig på. Efter två enkla setvinster blev det jämnare i det sista setet men det var ändå inget snack om saken utan en 3-0 seger och säsongens bästa insats från Simon!

Det hela blev till en fin 4-1 seger och laget har efter den oavgjorda matchen mot Söderhamn verkligen hittat rätt spår! Nästa match är borta mot Söderhamn på måndag innan nästa hemmamatch är mot Eslöv den 20 november!

Ny omgång Idrottsrabatten

Nu är det dags för en ny försäljningsomgång av Idrottsrabatten där alla parter är vinnare.

100 kr kostar häftet med fler rabatter än vi kan räkna upp här och om man använder häftet det minsta aktivt så får man enkelt tillbaka pengarna och kan köpa ett nytt häfte direkt!

Köp det av oss via kansliet btk.rekord@telia.com eller besök oss när vi säljer Bingo Lotto på Maxi Berga tisdagar 10-14 och fredag till söndag 10-17!

Rekord – Halmstad

Igårkväll spelade A-laget sin andra pingisligamatch, mot Halmstad. Denna gången på bortabord och det var en laddad kvartett som åkte upp för att försöka bärga årets första seger.

För Halmstad gjorde Mattias Karlsson debut vilken givetvis försvårade uppgiften men det var inget som påverkade spelarna.

Först ut för oss var Ioannis mot Mattias och tyvärr visade Mattias vart skåpet skulle stå och vann tämligen enkelt med 3-0. Samtidigt så visade vår äldste spelare, Michal, på samma sätt hur en seger skall tas mot ungdomar då han besegrade Elias Ranefur med 3-0 där sista setet skönt nog kunde vinnas med 18-16!

I den sista matchen innan pausen steg Simon in mot Ibrahima Diaw som förra året spelade i Falkenberg. Diaw började bäst och tog första setet och Simon fick sakta men säkert äta sig in i matchen där det svängde fram och tillbaka över seten. Till slut stod Simon ”som vanligt” som segrare med 3-1 i set efter att ha vänt 7-9 till 11-9 i det sista setet!

Efter pausen så var det Michals tur att få en resa av Mattias som återigen vann med 3-0 där Michal hamnade efter tidigt i alla seten även om han snyggade till siffrorna i de 2 sista. Simons match mot Elias på bordet bredvid följde samma mall som hans första då Elias tog första setet innan Simon hittade nya krafter i setpausen och kunde dominera matchen därefter med bra försvarsspel och säkert spel!

Ledning med 3-2 inför den sista matchen som gick mellan Ioannis och Diaw. Ioannis som mot Warta räddade en poäng vid ställning 2-3 hade nu chansen att ge oss säsongens första seger. Tyvärr var det ingen av vår unge greks bästa dagar vid bordet och trots att matchen hela tiden stod och vägde var det halmstadsspelaren som hela tiden låg steget före och tog alla de jämna seten när det skulle avgöras. 0-3 i set och vi fick vända hemåt med en pinne i bagaget och börja ladda för nästa match.

För att titta på SVT inslaget från sportnytt klicka här!

Och för att läsa vad HD skriver klicka här!

Nästa match spelas hemma mot Falkenberg på måndag 16 oktober på IH, vi ses där!

Helgens tävlingar; Top 48 & Blomsterbergs Cup

I Top 48 som är en omarbetad top 12 där alla anmäler sig i samma ålder och där det skapas 12 deltagargrupper utefter rankingpoängen. Där hade vi denna gången med Sofia Ericsson (Matthias Sandholt skadade handen tidigare i veckan och fick tyvärr dra sig ur dagarna innan). Sofia spelade bra hela helgen och hade flera tuffa matcher där hon till slut hamnade 3a i Flickgrupp B. Dessutom hamnade Jacob Hempel som tävlar för Jönköping men som är en del av klubben 5a i Pojkar B.

I Blomsterbergs Cup som spelades i Eslöv så hade vi flera deltagare med där från gammal till ung.

Yngst gick också bäst då Emilio Bozanovic vann klassen med spelare födda 08 eller yngre. Vår äldsta deltagare Kjell Hansson hade inte samma framgångar då han hamnade i för tuffa grupper i både HS 4 och HS 5.

Bland våra andra deltagare så spelade sig Oliver Guldstrand sig vidare från gruppen och föll sedan i en stenhård 5-setare i klassen för 06-födda och yngre. Martin Lundgren spelade bra i P13 och tog sig hela vägen till semifinal! Samma resultat fixade Isak Persson i P14 och Emilio i klassen för födda-07 och yngre.

 

Ännu en tävlingshelg är över och de fina resultaten fortsätter!

Polska öppna

Under veckan och helgen så har Michal, Malte och Simon varit i Polen och spelat en World Tour-tävling.

Sammanfattar man tävlingen så gjorde våra spelare det hela bra där Malte inledde med spel i U-21 och gick efter mycket nöd och näppe vidare. Efter en vinst och en förlust första dagen så såg det ut att behöva bli 3-1 eller 3-0 seger i den sista matchen för att gå vidare. Det blev seger men dock 3-2 men då det blev ett överraskande resultat i en av de andra gruppmatcherna så vann han gruppen och tog sig vidare! I slutspelet blev det en hård, hård förlust mot Tom Jarvis från England med 10-12 i skilje.

Michal tog sig enkelt vidare från sin grupp i herrsingeln medan Simon fick slita lite hårdare med två stycken 4-2 segrar. Malte vann en match mot Tobias Rasmussen, Danmark, med 4-2 och förlorade mot polacken Badowski 2-4.

Simon tog ytterliggare en seger i kvalrundan mot gamle Rekordaren Gavin Rumgay från Skottland innan han tillsammans med Michal var klar för huvudturneringen.

Under tiden hade han samtidigt tillsammans med Elias Ranefur även tagit sig till huvudturneringen i dubbel. Där tog det stopp mot indierna Ghosh/Desai 0-3.

I första slutspelsmatchen mötte Michal den polske Daniel Gorak och efter en strålande insats vann han med 4-0, en match som kan ses här!

Simon mötte ryssen Vlasov i sin första match och förlorade tyvärr med 1-4.

Michal ställdes i nästa match mot toppseedade Quadri Aruna från Nigeria och bjöd på tufft motstånd och efter 4 spelade set hade alla slutat med 2 bollars marginal och ställningen var 2-2. Efter detta höjde sig Quadri något och vann med 4-2.

Allt som allt en bra insats av alla med Michals matcher mot Gorak och Qaudri som extra positiva!

Ny tävling: Rekord Open

Nu finns inbjudan till vår nya tävling Rekord Open ute. Vi länken finner ni inbjudan med all information ni behöver. Under fliken Arrangemang finner ni de andra datumen för liknande tävlingar!

Vi ses på IH 29 oktober!

Rekord Open