Seriesammanfattning

Under förra veckna spelades det många seriematcher för olika Rekord lag.

Först ut var A-laget som mötte Söderhamn borta under torsdagskvällen. Där blev det en tuff förlust där man mycket väl kunde ha lyckats kvittera i slutet. Tyvärr blev det så att efter Liangs inledande vinst så kunde varken Simon eller Michal följa upp innan pausen. Efter den förlorade Liang mot Brodd innan Michal tappade 5-1 i avgörande set till förlust 6-11 och därmed fick Simon inte chans att avsluta sin match på bordet bredvid.

Under helgen var det seriesammandrag i herrarnas division 1 & 3.

Division 3 laget åkte till Strövelstorp med Matthias, Herman, Arvid och Tomas Levin som gjorde säsongsdebut i laget.

I den första matchen mot Våxtorp var man som väntat aningens för svaga och det slutade md en 3-8 förlust efter att Herman och Arvid vunnit några matcher. Efter lunchen så var det ett revanschsuget gäng som såg möjligheter till poäng mot Strövelstorp i eftermiddagsmatchen. Det blev en jämn tillställning där man innan dubblarna vunnit 4 matcher var där Matthias precis innan dubbeln vände ett 1-2 underläge till seger! 1-1 i dubblarna innebar ställningen 5-5 innan de avslutande 4a singlarna. Här vann både Arvid och Matthias lika klart som Tomas förlorade. Den jämna matchen stod Herman för då han vände 0-2 till 2-2 mot Henrik Ahlman innan han tyvärr inte räckte hela vägen fram till segern utan föll med 2-3 och därmed så slutade lagmatchen 7-7.

Division 1 laget med Malte, Jakob, Timmie och Filip åkte mot Växjö och besegrade deras andralag med 8-1 på förmiddagen. I den andra matchen väntade toppkollegorna Kvarnby. Här sprang man fram till en 3-0 start innan Kvarnby åt sig ikapp till 4-4 innan dubblarna. I dubblarna tog man ledningen med 2-0 i båda matcherna men kunde bara ta tillvara på den ena och ställningen var 5-5. Jakob och Malte tog varsin match och säkrade i och med det en poäng. Timmie och Filip fick chansen att avgöra men var relativt chanslösa i sina matcher och det slutade 7-7 i lagmatchen.

Division 1 laget ligger på delad serieledning med 7 poäng. Division gänget ligger delade 5a och har förhoppningsvis en bra chans att plocka många poäng innan serien vänder då man mött de fyra bästa lagen redan.

I Pingisligan ligger man på delad fjärdeplats vilket också är platsen som gäller för att man ska nå slutspel!