Finlandia Open avslutningen

Under söndagen tog den långa tävlingen i Finland slut. Det var mycket bra avslutningar av alla Rekordarna under de två sista dagarna vilket ändå får bevisa att vi är bra tränade som orkar hålla en hög spelnivå under en lång tuff tävling med många matcher!

Rööse som hade den tuffaste inledningen på tävlingen tog sig själv i kragen och vann alla sina matcher framöver utom den absolut sista och slutade på en lite missvisande 98:e plats. Malte fortsatte med sitt fina spel och gjorde likt Rööse en bra avslutning med en bitter sista förlust men hade dessförinnan besegrat flera högre rankade spelare. Till sist landade han på en fin 34:e plats. Strax före honom i resultatlistan hamnade Jesper som fick nöja sig med plats 28 efter en fin start på lördagen för att sedan förlora de 2 sista matcherna men allt som allt en väldigt bra turnering med flera fina vinster för unge herr Hedlund!

Sofia spelade även hon bättre i slutet och vann bl.a. mot finska landslagskollegan Elli Rissanen vilket till sist gav henne plats 74!

Och sist men absolut inte minst har vi vår egna ”Törnminator!”! Han var efter fredagens spel i åttondelsfinal där han tyvärr föll direkt. Men efter det hade han fått nog av förluster och avslutade med 6 raka vinster! De 3 sista matcherna var mot de bästa japanerna i turneringen där han fick revansch mot spårvägens Takuya som han förlorade mot i åttondelsfinalen! Så efter en tävling från torsdag till söndag var det en nöjd Törna som fick hoppa upp på pallen med bara Noshad Alamiyan (105:a i världen) och vinnaren Stephane Ouachie (107:a i världen) före sig!

Tröna trea

STORT GRATTIS SÄGER VI TILL ANDREAS ”TÖRNA” TÖRNKVIST!