Seriesammanfattning

Det har så här i början av året redan spelats många seriematcher!

Veckan började med A-lagets hemmamatch mot Spårvägen.

Där började våra killar klart bäst med 3 stycken 3-0 segrar innan pausen och det var många som trodde att det skulle bli en snabb och trevlig match för oss. Men Spårvägen ville definitivt annorlunda och kämpade tillbaka till 3-2 då Michal mötte Martin Friis och låg under med 8-10 vid 1-1 i set. Där kom matchens vändning och Michal vann med 3-1 och gav oss segern med 4-2.

Det innebär att A-laget är kvar på tredjeplats med 5 poäng ner till femmorna som innebär missat slutspel. På tisdag kommer nästa viktiga match då man beger sig till Kävlinge för att ta sig an nästa motståndare i Pingisligan!

Under helgen spelades det sammandrag i olika serier och på olika platser. Men våra herrar i division 1 spelade hemma och hade seriefinal mot Enig på morgonen. Det var tyvärr bara Malte som var vass nog och vann matcher och det blev en klar förlust på morgonen. Efter lunchen var alla desto hungrigare och man vann mot Lyckeby med hela 8-0!

Damerna i division 1 var i Karlskrona och tog sig an två tuffa motståndare i Bergkvara och Eslöv. Dorentina var den som höll fanan högst och vann en singel i vardera lagmatch. Även Sofia och Amanda spelade bra och var bara poäng ifrån att få med sig någon seger.

Till sist så hade vi division 3 laget som denna gången var ungdomligare än vanligt. Arvid fick kampera tillsammans med ungdomarna Herman, Matthias och Emilio som gjorde debut! På morgonen så fick man slita hårt och vann med 8-5 mot Halmstad andralag i serien. Efter lunchen blev det ännu jämnare och man vann då med 8-6 efter att det stått 5-5 efter dubblarna! Arvid var som brukligt stabil och vann samtliga sina matcher men även Herman och Matthias plockade 2 singlar var i varje lagmatch!